Mobil menu

Ledige stillinger fra 1. august 2021

Vildbjerg Skole søger en læsevejleder til mellemtrin og overbygning

I forbindelse med skolens fokus på læsning og læseudvikling generelt søger Vildbjerg Skole en uddannet læsevejleder, der har lyst til at arbejde med læsevejledning for vores elever fra 3.-9. årgang.

Sammen med læsevejlederopgaven vil der være forskellige opgaver i tilknytning til skolens PLC.
Her vil du sammen med de øvrige vejledere og PLC medarbejdere få et tæt teamsamarbejde til gavn for elevernes læringsprogression og til gavn for dine kollegaers fokus på udvikling af undervisningen.

Vi forventer at du:

• er læreruddannet
  • har en uddannelse som læsevejleder
  • er fleksibel, selvstændig og god til at samarbejde
  • har lyst til at arbejde tæt sammen med kollegaer og ledelse om læseudvikling
  • trives i en travl hverdag med mange opgaver
  • har humor og godt humør

Vildbjerg Skole er en spændende og velindrettet skole fra 2007. Vi underviser 580 elever, og du er garanteret dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for at lave god trivsel og læring for alle børn. Vi tilbyder mentorordning til nyansatte.

I Herning Kommune har vi fokus på kerneopgaven, der er defineret som progression i børns trivsel og læring. Hvis du søger en stilling på Vildbjerg Skole bliver kerneopgaven og fokus på læringsprogression for den enkelte elev dit vigtigste afsæt.

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2021.

Stillingen er en fast stilling.

Ansøgningsfrist: d. 19.5. kl. 12.00 på Herning.dk/job.

Ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Yderligere oplysninger:

Oplysninger om Vildbjerg Skole kan findes på skolens hjemmeside:

eller ved henvendelse til konstitueret skoleleder Inger Østlund tlf. 20376962