Kommende 0. klasse 2019-20

En god og tryg overgang fra børnehave til skole er vigtig - både for barn og forældre.
Derfor har vi sammen med vores nærmeste samarbejdsbørnehave, Børnehuset Himmelblå, lavet en oversigt over, hvilke tiltag der kan være med til at hjælpe børnene i overgangsfasen.
Oversigten udarbejdes typisk i efteråret, men nedenfor kan ses, hvordan vi har gjort det til skoleåret 2019-20.

Indskrivning til skole foregår digitalt, og for skoleåret 2020-21 sker det i ugerne 44 og 45 2019 på Herning Kommunes hjemmeside.

Klassedannelsen laves af skolens ledelse ud fra følgende kriterier og pædagogiske overvejelser:

• informationer fra forældre via overgangsskemaet
  • informationer i "Hjernen og hjertet"
  • informationer fra pædagoger og ledelse i børnehaven via overgangsskemaet
  • observationer af vores egne 0. årgangslærere, der fra midt april og frem, besøger førskolegruppen og
    observerer børnene
  • observationer, som vi som ledelse gør os, når vi besøger førskolegruppen i børnehaven og ser børnene til
    fx morgensamlinger på skolen.

Klasselisterne udsendes via forældrenes e-Boks.

Info til forældre om overgange 2019.pdf Shape Created with Sketch.