Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Nyt fra Skolebestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen maj 2023
 

Skrevet af Maria Spens Poulsen - forældrevalgt i skolebestyrelsen

Det er forår, temperaturen er steget, og vi går en dejlig tid i møde. En tid, som for overbygningen er lig med skriftlige eksamener, læseferie og lige om lidt de mundtlige eksamener. Det betyder også, at der har været en festdag på skolen, nemlig sidste skoledag for 9. klasserne. Bestyrelsen ønsker de unge mennesker en god sommer, med ønske om en spændende fremtid, uanset hvilken retning der gælder for den enkelte efter ferien.

Skolen har haft afholdt klyngeuge i uge 17. Der var fokus på trivsel og trafik for indskoling og mellemtrin. Nogle årgange på mellemtrinet har været i praktik i børnehaven, det var en stor succes for alle involverede parter, børn såvel som voksne. For de ældste elever stod den på praktikker, historieprojekt og fagdage. Dage med fokus på fællesskabet.   

Digitale medier er en fast del af danske skolebørns hverdag, både i skolen og udenfor. Sammen - forældre og skole - skal vi medvirke til hvordan vores børn og elever udvikler en digital dannelse, der gør dem i stand til at færdes trygt og med omtanke på de mange tilbud, der er. Det er ikke en nem opgave. Hvis man ønsker inspiration, er der masser af gode råd at hente på hjemmesiden SKOLE OG FORÆLDRE.

Endelig kan vi orientere om, at den længe ventede SNACK AUTOMAT, er klar til brug for overbygningselever fra d. 30. maj. Vær OBS på, at den kun tager kontanter.

På skolebestyrelsens vegne,

Maria