Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Nyt fra Skolebestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen december 2022
 

Skrevet af Jens Christian Nørtoft Bækgaard - formand for Skolebestyrelsen

...og det skete i de dage i november engang... - at juleklippedagen satte hyggen i gang 🙂

Der er altid noget særligt over december og juletid, og det mærkes i høj grad også på Vildbjerg Skole blandt både voksne og børn.
Juleklippedagen blev en stor succes i år med rigtig mange besøgende og 2500 lune æbleskiver! TAK til alle, der var med 🙂

Også Luciaoptoget gennem skolen gav igen i år lidt ekstra krydderi til julestemningen.

I skolebestyrelsen har vi afholdt det sidste møde i 2022 - et af emnerne på dagsordenen var en evaluering og opdatering på vores Idræts- og bevægelsesprofil (IB-profilen), som vi valgte at indføre for 6-7 år siden. Det er blandt meget andet den, som har givet børnene ATK-timerne med fysiske og motoriske udfordringer. 

IB-profilen har været en succes på flere måder. Næsten alle børn oplever disse afbræk i skoletiden som noget sjovt og energi-givende - samtidig oplever lærerne, at eleverne rent faktisk blive bedre motoriske og samtidig kan være mere nærværende og opmærksomme i undervisningen, når de har fået lov at brænde noget energi af på en god, fælles og sjov måde.
Fremadrettet vil der fortsat være fokus på også at få mere bevægelse og aktivitet ind i den ordinære undervisning. Ikke forstået sådan, at alt skal indlæres, mens man hopper i sjippetov, men at vi som skole skal være modige og vælge bevægelsesdelen til, når det giver mening i undervisningen. Til glæde for alle!

Men nu vil vi bare nyde de sidste dage op til jul - med ekstra trætte børn, der har set lidt for mange julekalenderafsnit om aftenen og dem, som kører i et ekstra højt gear på grund af lidt for mange julesmåkager 🙂

Fra os i bestyrelsen vil vi gerne påskønne det store engagement, som vi mærker fra både børn, forældre og medarbejdere omkring Vildbjerg Skole og ønske alle en glædelig jul og et godt nytår!

Vi ses i 2023!

De bedste hilsener
Jens Christian Nørtoft Bækgaard