MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Nyt fra Skolebestyrelsen

Nyt fra Skolebestyrelsen - januar 2021

Skrevet af Charlotte Ørskov, forældrevalgt i skolebestyrelsen

Kære alle

Nu er vi allerede godt i gang med 2. halvdel af skoleåret 20/21 – tiden flyver afsted - også i denne ekstraordinære tid med en Corona pandemi, hvor alle elever skal finde sig til rette med virtuel undervisning derhjemme. Langt væk fra en helt almindelig skoledag med kammerater og lærere.

Nogle elever stortrives i disse rammer. Andre trives knap så meget.
Derfor har lærerne også i denne tid en helt særlig opmærksomhed på eleverne. En opmærksomhed, som alle vi forældre også deler, og man skal derfor ikke tøve med at kontakte skolen, hvis man som forælder - eller barn/ung – oplever, at trivslen falder hos barnet, ligesom skolen vil kontakte forældrene, hvis lærerne er bekymrede for elevens trivsel og deltagelse i undervisningen.

Vildbjerg Skole har netop delt den nye Trafikpolitik på Aula. Det er et rigtigt godt værktøj, som sætter fokus på, at vi skal passe på vores børn/unge mennesker i trafikken, og at vi skal sørge for at lære vores børn fornuftige trafikvaner.
I den forbindelse vil jeg nævne de kaotiske situationer, som kan opstå, når man sætter sit barn af i vejsiden på Lysgårdvej eller Bjørnkjærvej – derfor en opfordring til at benytte skolens parkeringsplads.

Til slut vil jeg sende en stor hilsen til viceskoleleder Niels Kristian, som fredag den 29/1 har sidste arbejdsdag og stopper sit virke efter 45 år på Vildbjerg Skole.
Tusind tak for din omsorg for vores børn og medvirken til at sikre den bedste skole.

De bedste hilsner,

Charlotte Ørskov, forældrevalgt i skolebestyrelsen