Gå til hovedindholdet

Nyt fra skolens ledelse

August 2022

K√¶re alle ūüėä

Så fik vi taget hul på et helt nyt skoleår. Hvor var det dejligt igen at få elever, forældre og medarbejdere tilbage på skolen.

Stor velkommen til alle vores nye elever. Vi har i √•r to 0. klasser ‚Äď 42 nye elever, der nu skal g√• i skole.

Vi har ogs√• sagt velkommen til en hel masse nye elever i vores 7. √•rgang, og p√• √łvrige √•rgange har vi ogs√• f√•et enkelte nye elever.

Vi har forud for dette skole√•r ansat tre l√¶rere og en p√¶dagog. Det er Heidi √ėstermark, Henriette Amtkj√¶r, Diana Haddad og Rikke Jeppesen. P√¶dagog Phillip Hansen har f√•et nye opgaver p√• skolen, og er derfor ikke l√¶ngere i SFO, hvor Rikke s√•ledes har overtaget.

Stort velkommen til alle ūüėĄ

I onsdags havde vi det f√łrste bestyrelsesm√łde i den ny-tiltr√•dte Skolebestyrelse. Vi gl√¶der os rigtig meget til at s√¶tte sp√¶ndende emner p√• programmet med den nye bestyrelse.

I dette skole√•r har vi, som tidligere n√¶vnt, indf√łrt 4 temadage, hvor alle p√• skolen arbejder med udgangspunkt i et udvalgt tema. Den f√łrste temadag afholdes d. 22. august, og temaet denne dag er samarbejde.

Meget mere info omkring denne dag i næste uge, når vi lægger sidste hånd på planlægningen.

I denne uge tog vi ogs√• hul p√• efter√•rets for√¶ldrem√łder. Vi gl√¶der os meget til at invitere indenfor til gode snakke omkring klasserne og skolen.¬†

I √łnskes alle en fantastisk dejlig weekend ūüėä

Dbh.
Ledelsen